סדנת סושי

 


מהם הרכיבים הדרושים להכנת סושי ואיך מכינים סושי כמו המקצוענים זו שאלה שרבים מחבריי שואלים תמיד. לי אין את התשובות, אז הפניתי אותם לשף המומחה בהעברת סדנאות סושי. לימור ואתי יצאו ממש נלהבות לאחר סדנת סושי בת 4 מפגשים קצרים, וארגנו ערב אסייתי בביתן. הסושי והאגרול היו כל כך מוצלחים, עד שהתקשינו להאמין שאכן הן הכינו את המטעמים בכוחות עצמן. מאז הפסקנו לצאת למסעדות, כדי לאכול סושי טוב פשוט צריך להגיע לאחד המשתתפים בסדנה, או לעבור אותה בעצמנו…

 

פוסט זה פורסם בקטגוריה סדנת בישול, עם התגים . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s