מהם הרכיבים הדרושים להכנת סושי ואיך מכינים סושי כמו המקצוענים זו שאלה שרבים מחבריי שואלים תמיד. לי אין את התשובות, אז הפניתי אותם לשף המומחה בהעברת סדנאות סושי. לימור ואתי יצאו ממש נלהבות לאחר סדנת סושי בת 4 מפגשים קצרים, וארגנו ערב אסייתי בביתן. הסושי והאגרול היו כל כך מוצלחים, עד שהתקשינו להאמין שאכן הן הכינו את המטעמים בכוחות עצמן. מאז הפסקנו לצאת למסעדות, כדי לאכול סושי טוב פשוט צריך להגיע לאחד המשתתפים בסדנה, או לעבור אותה בעצמנו…